Tulle Dime

Tulle Dimensions. Gerçek ya da kurgu muydu, yoksa gerzek ve karga mıydı?

21 Aralık 2010 Salı

Hergün Yeniden Aşık Olma Deneyi


Aslında burada özel bilgi yazmaya karşıydım. Bu blogu açma sebebim hoşuma giden yazı, fikir ve insan hallerini paylaşmaktı. Son yazdığım post ile anladım ki burada o anda içinde bulunduğun kendi halini yazınca, daha sonra dönüp baktığında duygulardan sıyrıldığın için sorunu eline alman gereken bir matematik problemi gibi görüp, çözüyorsun. Başıma gelen şey bu. Aslında bir önceki postta hayallerimden uzaklaştığımı ve bu mesafe yüzünden kendimi mutsuz hissettiğimi anlatmıştım. Ve bir gün sonra çok alakasız bir yerden hayallerime yakın temas kurabileceğim bir fırsat doğdu. Şu an kendimi hergün yeniden aşık olacakmış gibi hissediyorum. Başka türlü tarif edemem, hiçbir başarı bu duygunun verdiği tatmini vermiyor. Konuma gelirsem, şimdi inancımı açıklıyorum, gülmekte serbestsiniz, bence buraya bir durum yazınca bu yazı bir şeyleri harekete geçiriyor ve çözüm sana geliyor. Bunun doğru olup olmadığını anlamak için burada deney yapacağım:)
Einstein "İnsanlar düşüncelerinin kendilerinden çıktıktan sonra dünyayı dolaşıp kendilerine geri döndüklerini bilselerdi, buna inanmazlardı." tarzında bir laf etmiş. Ben de bunu denemek istiyorum. Düşüncemi yazı formu ile burada somutlaştırmayı denemek istiyorum yani. Bakalım dünyayı gezip bana çözümü fırsat olarak çıkartacak mı yine:)
Ve şu an; fırsat nambır van geldi, ehehhe iyiki geldi.
Harika hissediyorum.
Bir sonraki deneye hazırım. Düşüncemi somutlaştırıyorum:
Şu Amerikan Dili programına kabul edilmek istiyorum.
İmkanımın el verdiği ölçüde daha önce gitmediğim yerlere gitmek istiyorum.

ayyy çok heyecanlandım ehihohue.

4 inandım inanmadım kuyuya taş atayım diyenler:

İstemek başarmanın yarsıdır.
Sen yolu yarılamışsın zaten, başarmana az kalmış..
Biraz da çaba gösterdin mi tamamdır işte :))
 
:) aman efendim yorum yapan tek okuyucum, nasıl ağırlamalı sizi hoşgeldiniz:)
ben aslında burda kafayı biraz düşünceyi somut bir şekle dönüştürme olayına taktım.. gerçi olmasada bana pozitif etkisi olduğu kesin. o yüzden haklısın:)
 
"Arzunu devamlı içine döndür ve sabırlı ol. Bütünlüğün içine dolmasına ve rüyalarını dünyaya kovalama eğilimini reddetmesine izin ver. Onları benliğine dönüşünceye kadar kalbinde tut ve onları orada bırak."
Maharishi
Sen tohumu ekmişsin zaten, şimdi sıra onu zihninde yeşertmeye gelmiş. Yazıya dökmek de işin parçası ve sonra onu hep canlı tutmak, gerçekleşmiş gibi hissetmeye çalışmak. Ve burada paylaşarak da diğerlerinin dileklerini göndermelerine vesile olmuşsun. Umarım gerçekleşir. :)
 
umarım.. ama bu yazıyı yazdığım döneme ve şimdiye bakıyorum bir şeyi aynı heyecanla istemek çok zor.
istek aynı da gerçeğe uyarlama gücü... bunu bilirmiş gibi buraya yazdığım iyi olmuş. böyle okudukça hatırlıyor insan yine. değerli alıntın için çok teşekkürler. tamda ihtiyacım olan sözler.