Tulle Dime

Tulle Dimensions. Gerçek ya da kurgu muydu, yoksa gerzek ve karga mıydı?

9 Aralık 2010 Perşembe

Hani Yol Görünürde Gitmezsin, öyle...


6 inandım inanmadım kuyuya taş atayım diyenler:

Yol görünmesine rağmen gidilmiyorsa iki nedenden en az biri olmalıdır kanımca..
Geride kalanlara üzülmek mi, varacağın yerde neyle karşılaşacağını bilememenin endişesi mi?
 
benim de pek çözemediğim bir durum aslında. uzun süredir devam eden bir ilişki var. devam etmesini sağlayan faktörlerden biri değişiyor ve uzun mesafeli ilişki haline dönüşüyor. o zamana kadar bir problem yokken, problemler çıkmaya başlıyor. ilişki tanımının dışında bir durumla karşılaşıyorsun. özellikle de uzun mesafe ilişki insanı değilsen. gerisi kafa karışıklığı...
 
Malesef hayatın acı bir gerçeği bu..
Gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor..

Aradaki mesafenin birgün kapanabilme ihtimali varsa eğer, ne olursa olsun beklemeye ve sürdürmeye değer diye düşünüyorum..
Ama bu mesafe aranızda sürekli var olacaksa ve kapanma ihtimali de görünmüyorsa daha fazla acımadan ve acıtmadan bitirebilmek en sağlıklısı olur sanırım..

Her iki koşulda da çok zor bir durum..
umarım üstesinden gelirsin..
 
:) teşekkürler çok.. bakalım göreceğiz artık:)
 
benim de başımdan geçmişti böyle bir şey. eğer bu sorun haline geliyorsa çabalar zaten bitmeye başlamış demek. ben de çok bocalamıştım, ama zamanla her şey yoluna giriyor. bence yola çıkmak lazım, belki daha öğreneceğin şeyler vardır.

deniz
 
deniz bilmiyorum...
ama zamanla herşeyin yoluna gireceğine, öyle ya da böyle inanıyorum ben de... Şu an sadece gözlemliyorum ve doğru olanı zamanın bana göstereceğine eminim..
sağol, iyi geldi aynı şeyleri yaşamış birinin tavsiyeleri.)