Tulle Dime

Tulle Dimensions. Gerçek ya da kurgu muydu, yoksa gerzek ve karga mıydı?

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Yamuk Prensesler, Kutlu Prensler.


Daft Punk - Something About Us
Yükleyen daftpunk. - DiÄ�er müzik videolarına göz atın.


Şu müzikleri verip de "boşuna minnacık yerim var, onu da meşgul etmeyeyim, daha ziyade yazayım" diyorum ama, bir müzik parçası bazen bir romandan bile daha çok şey anlatıyor. 
Misal bu şarkı: "Doğru zaman olmayabilir, belki ben de doğru insan olamayabilirim. Ama hakkımızda söylemem gereken bir şey var, çünkü nasılsa aramızda bir şey var...." 
Doğru... Bir doğrunun peşinden gitmek için kaç yanlış yapıyor insan hiç düşündünüz mü? Sorun belki "doğru" yapma kaygısında. Demek istediğim doğru kişi nedir? Böyle bir şeyin olmadığını, doğruyu yapmaya çalışırken yanlış yaptığımızı kabul etsek, belki o zaman bir arpa boyu yol alabiliriz. Şu dünyada herkesin istediği "insanca" olan için neden "mükemmellik" koridorlarında taklitlerle kendimizi yıpratıyoruz ki? Vakti ile bir yerden aklımda kalmış: "mükemmellik saf basitliktir aslında" diye. Basitçe kendi olanlar dururken belki bir kahve içimi, belki bir saniye, belki de bitmeyecek insanca bir mükemmelliği bırakıp yamuk prensesler ve kutlu prenslere dönüştürüyoruz kendimizi... Uyan dostum.. Yoksa daha çok yolun var..
Karşımdakinde olması gerekenler: anlayışlıııııııı, poposundan alev çıkaraaannn.... demektense bende olması gerekenler nedir, hiç aklına gelen var mı?
bu kadar mı harikayız, bu mudur? haha yapmayın yahu...

0 inandım inanmadım kuyuya taş atayım diyenler: